fbpx

Blog

Kín, vér és izzadság –általában így foglalhatjuk össze a prezentációra való felkészülést. Fokozottan igaz ez, ha angol nyelven kell beszélnünk. Hogy kicsit segítsek azoknak, akik egyedül vágnak neki, összeszedtem néhány dolgot, amit feltétlenül érdemes átgondolni a munka legelején.

 

Sokan érdeklődnek mostanában arról, hogy miként lehet hatásosan bemutatkozni angol nyelvű állásinterjún. Érthető, hogy miért a nagy érdeklődés, hiszen minden interjún találkozunk ezzel a kérdéssel. A bemutatkozás kulcsfontosságú abban, hogy jó benyomást keltsünk, és befolyásolja a későbbi megítélésünket.

A rossz üzleti kommunikáció és az angol nyelvtudás hiánya miatt számos lehetőségtől eshet el cége. Pedig megfelelő felkészüléssel és önismerettel nagyobb az esély kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatok kialakítására, vagy sikeres projektek levezetésére.

Does the customer really know best?

Hogyan feleljen meg a nyelvtanár egyszerre a vállalati tréningmenedzsernek és a hallgatóknak úgy, hogy közben saját elképzeléseit és szakértelmét se kelljen sutba dobnia?

Mivel foglalkozunk?

Angol nyelvű üzleti kommunikációs tréningeket, nyelvi coachingot, soft skills tréningeket, gyógyszeripari és logisztikai szaknyelvi tréningeket kínálunk. Ön sohasem sablonmegoldásokat kap tőlünk. Programjainkat együtt gondolkodva alakítjuk ki, hogy a mindennapi angol nyelvű munkavégzést a leghatékonyabban tudjuk segíteni. Számunkra a nyelv nem a folyamat célja, hanem eszköz a valós munkahelyi kihívások leküzdésére.

Szaknyelvi képzések