10-ből 7 közép- vagy felsővezetőnek gondot jelent egy angol nyelvű prezentáció színvonalas előadása. Még viszonylag jó angol nyelvtudás mellett is komoly kihívás ez a feladat. Különösen nehéz, amikor

  • nemzetközi menedzsmentnek
  • tulajdonosi körnek
  • auditoroknak kell beszámolni,
  • az éves eredményt, illetve
  • az üzleti tervet kell prezentálni. 

 

AZ ÖN TELJESÍTMÉNYÉT IS GÁTOLJA A PREZENTÁCIÓS KÉSZSÉG HIÁNYA?

 

Rengeteg stresszel jár, amikor a napi feladatokon túl a közelgő prezentációra is fel kell készülni. Sajnálatos helyzet, amikor a vezetők teljesítményét visszaveti a megfelelő nyelvi és soft skillek hiánya. A gyenge angol nyelvű prezentációs készség sok esetben nem engedi, hogy megmutatkozzon a mély szakmai tudás és a tapasztalat.

Egy korábbi ügyfelünk esete sok mindent megvilágít. Sándor egy multinacionális gyógyszergyár nemzetközi beszerzésekért felelős vezetője. Eredményei és feladatköre jelezte, hogy tapasztalt és elhivatott vezető. Azonban gyakorlatilag lefagyott, ha angolul kellett prezentálnia. Az ő esetében nyelvi coaching segített megküzdeni a belső gátakkal, majd személyre szabott prezentációs tréning során hatékony technikákat sajátított el.

 

LEGYEN PREZENTÁCIÓJA ANGOL NYELVEN IS MAGABIZTOS!

 

A prezentáció egyben lehetőség is arra, hogy láthatóvá váljon a vállalati gépezetben. Gondoljon bele, alkalma nyílik arra, hogy napvilágra kerüljön az a tudás és tapasztalat, amit hosszú évek munkájával gyűjtött.

Ügyfeleinkkel mindig kiértékeljük a folyamat végén az éles prezentációt. A további fejlődés szempontjából nagyon fontos ezt megtenni. Ilyenkor azt látjuk, hogy az intenzív felkészülés feszültségét felváltja az egészséges magabiztosság. A befektetett munka többszörösen megtérül.

 

HOGYAN SEGÍTI A PREZENTÁCIÓ TRÉNING A SZAKMAI KITELJESEDÉSÉBEN?

 

Számos olyan technika létezik, amelyeknek elsajátítása és készség szintre emelése sikeressé teheti a legnehezebb prezentációkat is. Coaching szemléletű képzésünk motivációt és megküzdési stratégiát kínál.

A prezentációs tréning során a prezentációs eszköztárat és az angol nyelvi készségeket együtt fejlesztjük. Ez a szakmai kompetenciákban is jelentős előrelépést eredményez, mert hatékonyan, meggyőzően fog beszélni kollégái, ügyfelei, partnerei előtt.

 

MIT KAP AZ ANGOL PREZENTÁCIÓS TRÉNING SORÁN?

 

  • Képessé válik saját figyelemfelkeltő és inspiráló prezentációs segédanyagának összeállítására
  • Képes lesz megnyerni a hallgatóságot megfelelő stratégia, rendszerezés és meggyőzési technikák segítségével
  • Képes lesz vizuális segédeszközök hatékony alkalmazására
  • Képes lesz pozitív benyomást létrehozni a hangszín, a nyelvhasználat és a non-verbális eszközök segítségével

Minden egyes óra a tanuló intenzív autentikus megnyilvánulását tűzi ki célul.

A tréning fontos részét képezi az erősségek és fejlesztésre szoruló készségek azonosítása, ezért az itt felsorolt témakörök rugalmasan igazodnak a tanuló szükségleteihez.