fbpx
Kenéz Attila

Kenéz Attila

Cégvezető, üzleti kommunikáció tréner
 
Kollégáimmal közösen azon dolgozunk, hogy a magyarországi közép- és felsővezetők angol nyelvi környezetben is kivállóan helyt álljanak.

Hisszük, hogy Önben is rengeteg lehetőség van elrejtve. Mi segítünk felismerni és kibontani ezeket a lehetőségeket.

Küldetésünk, hogy magabiztos vezetőként angol nyelven is sikereket érjen el, és hatékonyan szolgálja vállalkozása, vállalata fejlődését.Follow us onLinkedin

Dr. SÁRDI-PAPP RÉKA PCC

“Megalapozott döntést hozni, hosszútávon egy irányba elköteleződni vagy egy igazán nehéz helyzetből kijönni nem mindig könnyű, nem mindig egyértelmű a hogyan.”

Réka 15 év jogászi és 500 óra coaching tapasztalattal, valamint az International Coach Federation (ICF) által akkreditált ACC vizsgával rendelkezik. Szakterülete az üzleti és team coaching. Munkamódszerének egyik legfőbb alapja, hogy a folyamat során erőteljesen érezhető a figyelem, az empátia, a biztonságos közeg, szükség esetén a segítő konfrontáció, amely a hozzá fordulókat arra ösztönzi, hogy nehezebb kérdéseket is feldolgozzanak.

Kovács Gabriella ACC

Nemzetközileg elismert, ICF által akkreditált nyelvi coach és üzleti kommunikációs tréner. Küldetésének tekinti a vállalatoknál jelenleg folyó nyelvtanulási gyakorlatokat új dimenzióval kiegészíteni és bevezetni az emberközelibb megoldásokat kereső cégeket a nyelvi coaching szemléletbe. 

Számos, nyelvtanárok számára kidolgozott nyelvi coaching workshop és tréning fűződik nevéhez itthon és Európában egyaránt. Társalapítóként építi az ILCA (The International Language Coaching Association) szervezetét. 

Kocsis Viktor

Viktor üzleti tapasztalatokkal rendelkező kommunikációs coach és nyelvtanár. Korábban a BNP-Paribas Banknál és a Daewoo Banknál export-finanszírozási ügyletekkel és projektmenedzsmenttel foglalkozott, így jól ismeri a nagyvállalati folyamatokat.

“Nagyon érdekes megtapasztalni, amint az ügyfél az ismereteket, készségeket beépíti, hasznosítja a munkájában és ezáltal a hatékonysága növekszik.”

Sokéves tapasztalatának köszönhetően könnyen megérti, hogy milyen támogatást igényel az ügyfél munkfolyamatainak javításához.

REFERENCIÁK

PRESENTATION COACHING

Makay László Director, KPMG Corporate Finance

"A coaching-folyamat során konkrét segítséget kaptam egy speciális kommunikációs probléma megoldásához, amelynek révén sokkal hatékonyabban és eredményesebben tudtam elérni céljaimat a partnerkapcsolataimban.
Jószívvel ajánlom az Üzletikommunikáció.hu szolgáltatását."

Makay László
Director
KPMG Corporate Finance


Prezentáció coaching

EGIS Gyógyszergyár Zrt.
Nemes Gábor General Manager, Aquincum HOTEL*****
Ministry of Foreign Affairs and Trade, DANUBE REGION STRATEGY
Avon Hungary kft. - Hungarian Customs Association
Dr. Fehér Ágota Associate Director, CHILTERN International Kft.

TRAININGS FOR INDIVIDUALS

Tantos Barbara - CITIBANK, Human Resources Shared Services Delivery Head
Communication training focusing on daily tasks and professional word set

"Attilával közel 1 éve dolgozunk együtt, hogy minél magabiztosabban tudjak angolul kommunikálni, amely a mai üzleti életben elengedhetetlen. Ez az időszak alatt nagyon sok új kifejezést, üzleti megfogalmazást tanultam Tőle, amely segített abba, hogy a karrieremben is előrébb léphessek. Könnyű vele együtt dolgozni, mert nagyon rugalmas akár az időbeosztás, akár az éppen szükséges tananyagok tekintetében."

Tantos Barbara
Vice President
CITIBANK HR Shared Services


Babos Lajos, Head of Indirect Spend, TEVA PHARMACEUTICALS - 2014 May
Medovarszky András, Head of IT and Operations, MONICOMP Zrt. - 2014 Nov.- 2015 Apr.

TRAINING AND TEAM COACHING FOR GROUPS

SBERBANK Hungary kft. - 2014 May – 2015 June
  • Business communication training for mid managers at back office of Sberbank
  • Writing skills: coherent and cohesive structuring, formal letters, emails, reports, memos, meeting minutes
„Attila szituációs gyakorlatokkal és játékokkal tűzdelt lendületes órái kellően segítették a folyamatos figyelem fenntartását. Megbízható tudásával és részletes magyarázataival pedig minden felmerült kérdésre világos és érthető választ adott."

Klusócki Zoltán
Head of Third Party Relations
Sberbank Magyarország Zrt.
E.On Business Services Hungary - 2014 April – 2015 February
ZEINCRO kft. - 2014 Feb. – Present
NIVELCO Zrt. - 2009 – 2010

Jelentkezzen most

és győződjön meg módszereink hatékonyságáról!


B2i Healthcare prezentáció tréning
Prezentáció tréning

Mivel foglalkozunk?

Angol nyelvű üzleti kommunikációs tréningeket, nyelvi coachingot, soft skills tréningeket, gyógyszeripari és logisztikai szaknyelvi tréningeket kínálunk. Ön sohasem sablonmegoldásokat kap tőlünk. Programjainkat együtt gondolkodva alakítjuk ki, hogy a mindennapi angol nyelvű munkavégzést a leghatékonyabban tudjuk segíteni. Számunkra a nyelv nem a folyamat célja, hanem eszköz a valós munkahelyi kihívások leküzdésére.

Szaknyelvi képzések