Egyesítjük a nyelvtanulási folyamatok kíséréseben szerzett tapasztalatokat a coaching nyújtotta keretekkel. A tanulói potenciál kiaknázására irányuló optimista forgatókönyvekkel dolgozunk maximális elkötelezettséggel. Friss energiák, munkavállalói értékek felerősítése, célorientált munkamódban: ez az üzleti nyelvi coaching.


Egybeforrasztjuk a tanulástudatosítást és az angol nyelvű kommunikáció nemzetközi szinten való mélyebb megélését, ahol minden folyamat egyedi, és mindig ügyfélközpontú, azonnali visszacsatolásokkal, és a mindennapi munkát támogatjuk.


Cél, és eredményorientált, vállalati struktúrákra építő, mérhető folyamatokban fenntartható tanulási ív alakítható ki minden munkatárs számára.
Megnő az önbizalom, az angol nyelvű kommunikáció hatékonyabb és érzékelhető módon jobb lesz.


Nem alkalmazkodni kell sémáinkhoz, hanem alkalmazni kell a megtapasztalt nyelvi és kommunikációs stratégiákat, technikákat, hiszen a közösen összeállított célok elérésével új felismerések jönnek elő.


A coaching támogatásának köszönhetően a magas stresszel járó munkahelyi környezetben magabiztosabban lehet igényes kommunikációval dolgozni, vállalati érdekeket képviselni, asszertívebben fellépni - bárki is a beszélgetőpartner vagy célközönség egy-egy meeting, tárgyalás, prezentáció során. 
#communication #coaching #leadership #softskills