ANGOL NÉLKÜL NINCS ELŐRELÉPÉS A GYÓGYSZERIPARBAN

 

A partnerekkel való kapcsolattartás, a nemzetközi projektekben való részvétel, az angol nyelvű auditok megkövetelik a magas szintű nyelvtudást. Akinek nincs birtokában az angol nyelv, azt szakmai téren hátrányok érik, mert elégtelen szakmaiságot sugall a gyenge nyelvtudás és a kommunikációs készségek hiánya.

 

MIT TEHET ÖN VEZETŐKÉNT CSAPATA SIKERÉÉRT?

 

Közép- vagy felsővezetőként az Ön célja, hogy olyan csapatot építsen, amelynek tagjai magabiztosan beszélik az angol nyelvet: hatékonyan vesznek részt projektekben, képesek folyamatok leírására, laboratóriumok bemutatására, prezentáció tartásra, készen állnak angol nyelvű auditokra. Mi kiemelkedő szakmai nyelvhasználatot oktatunk, amely bizalmat ébreszt és elősegíti a hatékony munkavégzést.

 

MIÉRT SZÓL ÖNNEK A GYÓGYSZERIPARI ANGOL TRÉNING?

 

  • Célirányos, rövid vagy hosszú távú képzési programokat kínálunk
  • A gyógyszeripar speciális területeit megcélzó nyelvi anyag, mely megfelel a kutatás-fejlesztés, minőségbiztosítás, klinikai kutatás, és a gyártás kommunikációs követelményeinek.
  • Specializált kommunikatív nyelvoktatás az iparági menedzsment feladatok figyelembevételével: meeting, prezentáció, tárgyalástechnika, társasági nyelvhasználat.
  • Beszédkészség fejlesztés a magabiztos nyelvhasználatért a nemzetközi porondon.
  • Íráskészség-fejlesztés a hatékonyabb és pontosabb riportolás, valamint e-mail írás elsajátításához.