fbpx

Business English

Állásinterjú tréning coaching szemlélettel

Business English

Egyéni és csoportos tréningek, napi feladatokhoz szabott fejlesztés

A Business English tréning keretében olyan átfogó képzést biztosítok, mely során a munka világában azonnal alkalmazható nyelvtudáshoz jut.
Ez a tréning hozzásegíti a tanulót, hogy mindennapi munkája során hatékonyan kommunikáljon angol nyelven. Más hasonló kurzusoktól eltérően azt a célt tűztem ki, hogy tanítványom –bármilyen pozícióban helyezkedjen is el cégénél– kommunikációs szükségleteinek megfelelő képzést kapjon, így mind a betöltött pozíciót, mind a nyelvi szintet figyelembe veszem, amikor kialakítom a kurzust. Ez azt jelenti, hogy –egyedül álló módon– akár kezdő szintről is elkezdhetjük közös munkánkat, és eközben a munka világába közvetlenül átültethető nyelvtudást sajátít el tanítványom.

Manapság az üzleti világ teljes mértékben nemzetközi, és rengetegen végzik mindennapi tevékenységüket globális, angol nyelvű környezetben: kollégákkal vagy partnerekkel kommunikálnak, e-mailt írnak, telefonálnak. Egy sor helyzetben személyesen, szemtől szemben használják az angolt: hivatalos vagy félhivatalos meetingeken vagy tárgyalásokon vesznek részt, prezentációkat tartanak. Mindenek elsajátítására közös munkánk célja. 

Motiváció a Business English tanulásában

Business English coachingGondolja át, hogy mi a célja az angol nyelv tanulásával! Lehet, hogy csak utazás során van rá szüksége, vagy olvasni szeretne, esetleg szakszövegeket is. Ha Ön a Business English tréninget választja, nyílván az a konkrétabb célja, hogy munkája során hatékonyan fejezze ki magát angol nyelven. Azonban ne álljon meg itt! Fogalmazza meg Önmagának, mire szeretne képes lenni 1 hónap, 3 hónap és 6 hónap múlva! Mit gondol, hogyan érezné magát, ha gördülékenyen tudna beszélni angolul kollégáival, ügyfeleivel, partnereivel? Óráimon hivatása minden egyes mozzanatához igyekszünk megtalálni a megfelelő nyelvi anyagot. Felbecsülhetetlen motivációs tényező, ha Ön másnap élesben használhatja azt, amit éppen csak megtanult. 

A Business English nyelvi coaching

A nyelvi coaching lényege éppen az, hogy az Ön igényeihez és céljaihoz alkalmazkodva pontosan azt kapja, amire szüksége van. Nem a tanár az egyedüli információforrás, mint egy rosszabb iskolában. Én, amikor leülök Ön mellé, tisztában vagyok azzal, hogy Ön szakmájának kiváló képviselője, Ön tudja, mire van szüksége, és hogy Önnek vannak fejlesztésre váró és erősebb nyelvi készségei. Az én dolgom, hogy megmutassam Önnek, mi az, amit már tud, amire már képes, hogy segítsek meghatározni közelebbi és távolabbi célokat, és hogy a célok eléréséhez hatékony módszereket mutassak. Közös munkánk során mindig számíthat arra, hogy különféle eszközökkel igyekszek fenntartani az Ön motivációját, amely az üzleti angol mid jobb elsajátításához szükséges.

Üzleti angol már kezdő szinttől is!

Az angol nyelvoktatás terén megfigyelhető, hogy a nagy kiadóvállalatok, mint például az Oxford University Press, a Cambridge University Press, a MacMillan vagy a Pearson, egyre specializáltabb tananyagokat készítenek. Nagyon jó hír ez azoknak, akiknek középfok alatt van az általános nyelvi szintjük, de üzleti angol nyelvet szeretnének tanulni.

Néhány főbb témakör a Business English világából:

 • Business English coaching - angol a munka világábanA munka világa
 • Projektmunka
 • Tervezés
 • Szolgáltatások
 • Ügyfelek
 • Biztonság
 • Logisztika
 • Innováció
 • Motiváció
 • Teljesítmény
 • Etikus üzlet
 • Döntéshozatal
 • Outsourcing
 • Tények és számok

Ingyenes bemutatóóra

 • Miután megkaptam jelentkezését, telefonon időpontot egyeztetünk, hogy az ingyenes bemutatóóra során eldönthesse, tud-e velem együtt dolgozni.
 • A bemutatóórán angol nyelven beszélgetünk az oktatás során elérni kívánt célról. Nagyon fontos, hogy tisztázzuk az oktatás legelején, hogy mire is szeretné használni az angol nyelvet. Eközben felmérem nyelvi szintjét, fejlesztésre váró készségeit, hogy minél inkább az Ön igényeinek megfelelő, személyre szabott órákat tudjak tervezni.

 

Jelentkezzen most

és győződjön meg módszereink hatékonyságáról!

Bokor Viktória - Microbiology Laboratory Manager
„5-10 éve passzív volt az angolom, a kurzus segített hogy kicsit előjöjjön a tudásom, hogy újra kommunikatívabb legyek. Jó volt a hangulat az órákon, és a tananyagot folyamatosan igyekezett a felmerülő specifikus szakmai igényekhez szabni. Azóta könnyebben mennek az angol nyelvű auditok is. A tanfolyamot biztos tovább folytatom a következő félévben is.”
Bokor Viktória - Microbiology Laboratory Manager EGIS Gyógyszergyár
Dr. Fehér Ágota - Associate Director, Medical Officer
"Attila nagyon pontos, rugalmas, rendkívül tapasztalt, tájékozott, lelkiismeretes oktató. Oktatása gyakorlatias, egyénileg személyre szabott, a tanuló céljainak, igényeinek megfelelő. Mindenkinek ajánlani tudom."
Dr. Fehér Ágota - Associate Director, Medical Officer Chiltern International
Babos Lajos - Head of Global Procurement
„Ami számomra meglepő volt és örömteli, hogy úgy töltöttünk el folyamatosan 3 órát, hogy észre sem vettem, hogy megy az idő. Egy pillanatra sem éreztem, hogy fáradnék, a felkészítő alatt olyan érzésem volt, mintha egy könnyed baráti beszélgetésben lennénk benne.”
Babos Lajos - Head of Global Procurement TEVA

B2i Healthcare prezentáció tréning
Prezentáció tréning

Mivel foglalkozunk?

Angol nyelvű üzleti kommunikációs tréningeket, nyelvi coachingot, soft skills tréningeket, gyógyszeripari és logisztikai szaknyelvi tréningeket kínálunk. Ön sohasem sablonmegoldásokat kap tőlünk. Programjainkat együtt gondolkodva alakítjuk ki, hogy a mindennapi angol nyelvű munkavégzést a leghatékonyabban tudjuk segíteni. Számunkra a nyelv nem a folyamat célja, hanem eszköz a valós munkahelyi kihívások leküzdésére.

Szaknyelvi képzések