fbpx

Blog

Angol nyelvű kommunikációs tréningek

A rossz üzleti kommunikáció és az angol nyelvtudás hiánya miatt számos lehetőségtől eshet el cége. Pedig megfelelő felkészüléssel és önismerettel nagyobb az esély kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatok kialakítására, vagy sikeres projektek levezetésére.

Kommunikációs tréningek: készségfejlesztés a kompetitív előnyök megszerzéséhez


Angol kommunikációs tréningAzt a célt tűztük ki, hogy kulcsfontosságú kommunikációs területeken -mint a prezentáció, meeting, tárgyalástechnika, socializing (networking)- angol nyelvű kommunikációs tréningekkel segítsük a vállalatok közép- és felsővezetőinek munkáját. Meggyőződésünk, hogy a tréningeinken kifejleszthető kommunikációs készségek éppen azt a versenyelőnyt fogják jelenteni az ön számára, amely ahhoz szükséges, hogy jobb legyen versenytársainál, kivívja kollégái, főnökei elismerését.

 

Milyen vállalati szegmens számára lehetnek hatékonyak az angol kommunikációs tréningek?

Kommunikációs tréning angol nyelvenAz a tudásanyag, amivel dolgozunk multinacionális vállalati környezetből származik, de a technikák tökéletesen alkalmazhatóak egy kisebb cég mindennapi gyakorlatában is. Sok kisvállalkozó úgy gondolja, hogy a piacon eltöltött idő majd meghozza a kívánt sikert a prezentáció vagy az üzleti tárgyalás során. A valóságban azonban ez kevés, amikor érvelni kell termékünk vagy szolgáltatásunk mellett. De mire lehet támaszkodni, ha a tapasztalat kevés?

  • Tudásanyag multinacionális vállalati környezetből

  • Angol nyelvű kommunikáció a nemzetközi kapcsolatokért

  • Versenyelőny az Ön számára

 

 

 

 

Kommunikációs tréningek: A hatékony felkészülés a siker titka

Kommunikációs tréningek, amelyek felkészülést biztosítanakÚgy látjuk, hogy a legtöbben elhanyagolják a felkészülést vagy kevéssé hatékony módszereket választanak. A készségfejlesztéshez könyvtárnyi szakirodalom áll rendelkezésre, mivel rendkívüli ütemben fejlődő ága a pszichológiának és pedagógiának. Nem várható tehát el, hogy mindenki ismerje a leghatékonyabb módszereket. A világosan felépített kommunikáció, a másik fél ismerete, megértése kulcsfontosságú. Ha valaki fáradtságot és időt szán a felkészülésre jelentősen növeli esélyeit.

 

 

 

Jelentkezem INGYENES bemutatóórára

 

Mivel foglalkozunk?

Angol nyelvű üzleti kommunikációs tréningeket, nyelvi coachingot, soft skills tréningeket, gyógyszeripari és logisztikai szaknyelvi tréningeket kínálunk. Ön sohasem sablonmegoldásokat kap tőlünk. Programjainkat együtt gondolkodva alakítjuk ki, hogy a mindennapi angol nyelvű munkavégzést a leghatékonyabban tudjuk segíteni. Számunkra a nyelv nem a folyamat célja, hanem eszköz a valós munkahelyi kihívások leküzdésére.

Szaknyelvi képzések