fbpx

Állásinterjú tréning

Állásinterjú tréning coaching szemlélettel

Állásinterjú tréning

Angol nyelvű tréning, amely segít, hogy jobb legyen a többieknék

Manapság keményen meg kell dolgoznunk azért, hogy jó állást szerezzünk. A legjobb állásokhoz angol nyelvű állásinterjún át vezet az út. Ez a tréning ehhez ad segítséget.

Téved, aki azt gondolja, hogy majd a sok tapasztalat és a tudás bizonyít az állásinterjún.

Ezek persze elengedhetetlenek, de nem elegendőek, amikor egy állásinterjún személyes készségeinkről, szakmai tapasztalatainkról kell meggyűzően számot adnunk. Legyen ön a legjobb szakember, ha erről nem tudja meggyőzni az interjúztatót, nem öné lesz az állás. 

 


Főbb témakörök az állásinterjú tréningen:

 • A munkaerőpiac felmérése
 • Önéletrajzírás
 • Motivációs levél írása
 • Hogyan válaszoljunk az interjúkérdésekre?
 • Hogyan válaszoljunk kompetenciáinkat érintő kérdésekre?
 • Hogyan beszéljünk erősségeinkről és gyengeségeinkről?
 • Telefonos interjúk
 • Hogyan alkudjuk ki leendő munkaadónknál a megfelelő kondíciókat?


Minden egyes óra a tanuló intenzív autentikus megnyilvánulását tűzi ki célul.

A coaching fontos részét képezi az erősségek és fejlesztésre szoruló készségek azonosítása, ezért az itt felsorolt témakörök rugalmasan igazodnak a tanuló szükségleteihez.

Kiknek lehet hasznos az állásinterjú tréning?

 • Azoknak, akik tudják, hogy hamarosan meg kell állniuk a helyüket egy angol nyelvű állásinterjún, azonban még van idejük arra, hogy részletesebben és mélyebben begyakorolják az elsajátított fordulatokat.
 • Azoknak, akik abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy már behívták őket egy angol nyelvű interjúra, és csupán néhány napjuk van a felkészülésre.


Cikkek állásinterjú témában: 

Bemutatkozás angolul: minden állásinterjú első kérdése | Bemutatkozás angolul újra

Hogyan zajlik az állásinterjú tréning?

Állásinterjú tréning angolHa már van angol és magyar önéletrajza, azokat már a bemutató óra előtt áttanulmányozom, hiszen így is segítem az Ön célirányos felkészülését.
Az állásinterjú-technikák oktatásánál tisztáznunk kell, hogy egész pontosan melyek a kiszemelt pozíció jellemzői. Az tréningeinknek éppen ez az egyik legfontosabb jellemzője, hogy a részletekben is az Ön szükségleteinek megfelelő képzést biztosítunk, mind tematikában, mind a módszereket tekintve. Ez garantálja Ön számára a gyors nyelvi fejlődést. Optimális esetben mindez természetesen angol nyelven történik, tehát egyből lehetőséget kap rá, hogy autentikus kommunikációs helyzetben fejezze ki magát.
 • A nyelvi szint felmérése itt is a bemutatóórán történik. Az állásinterjú tréninget már akár egy középfok alatti szintről is el lehet kezdeni. Amennyiben a tanuló szükségletei megkívánják, néhány órás általános, beszédkészséget javító órát is be lehet iktatni, hogy a fejlődés gyorsabb legyen.

Az állásinterjú tréning menete

Állásinterjú: szemtől szembeAz oktatás során elsősorban a szükséges nyelvi fordulatok, szavak, szókapcsolatok elsajátítása a legfontosabb célunk. A mélyebb nyelvtannal csak akkor foglalkozunk, ha a tanuló, vagy a jobb megértés megkívánja.
 • Az állásinterjú meghatározott szakaszaihoz meghatározott szókincs szükséges. Például képesnek kell lennie összefoglalni tanulmányait, munkatapasztalatát, tudjon beszélni pozitív és negatív tulajdonságairól, hogy csak néhány fontosabb témakört említsek.
 • A tanulási folyamat akkor a leghatékonyabb, ha Ön a szókapcsolatokat, kifejezéseket saját nyelvhasználatába beépítve alkalmazza, előbb még vázlat segítségével, aztán mind szabadabban.
 • Több száz mintakérdésből válogatva kidolgozzuk az Ön személyre szabott válaszát.
 • Valósághű állásinterjút szimulálunk, mely során Ön magabiztosságra és rutinra tesz szert.

Folyamatos támogatás a coaching alatt

 • A felkészülés időszak alatt bármikor elérhető vagyok telefonon, hogy a felmerülő kérdésekre válaszoljak, segítsek megoldani a problémákat.

 

Cikkek állásinterjú témában: 

Bemutatkozás angolul: minden állásinterjú első kérdéseBemutatkozás angolul újra 

 

Jelentkezzen most

és győződjön meg módszereink hatékonyságáról!

Bokor Viktória - Microbiology Laboratory Manager
„5-10 éve passzív volt az angolom, a kurzus segített hogy kicsit előjöjjön a tudásom, hogy újra kommunikatívabb legyek. Jó volt a hangulat az órákon, és a tananyagot folyamatosan igyekezett a felmerülő specifikus szakmai igényekhez szabni. Azóta könnyebben mennek az angol nyelvű auditok is. A tanfolyamot biztos tovább folytatom a következő félévben is.”
Bokor Viktória - Microbiology Laboratory Manager EGIS Gyógyszergyár
Dr. Fehér Ágota - Associate Director, Medical Officer
"Attila nagyon pontos, rugalmas, rendkívül tapasztalt, tájékozott, lelkiismeretes oktató. Oktatása gyakorlatias, egyénileg személyre szabott, a tanuló céljainak, igényeinek megfelelő. Mindenkinek ajánlani tudom."
Dr. Fehér Ágota - Associate Director, Medical Officer Chiltern International
Babos Lajos - Head of Global Procurement
„Ami számomra meglepő volt és örömteli, hogy úgy töltöttünk el folyamatosan 3 órát, hogy észre sem vettem, hogy megy az idő. Egy pillanatra sem éreztem, hogy fáradnék, a felkészítő alatt olyan érzésem volt, mintha egy könnyed baráti beszélgetésben lennénk benne.”
Babos Lajos - Head of Global Procurement TEVA

B2i Healthcare prezentáció tréning
Prezentáció tréning

Mivel foglalkozunk?

Angol nyelvű üzleti kommunikációs tréningeket, nyelvi coachingot, soft skills tréningeket, gyógyszeripari és logisztikai szaknyelvi tréningeket kínálunk. Ön sohasem sablonmegoldásokat kap tőlünk. Programjainkat együtt gondolkodva alakítjuk ki, hogy a mindennapi angol nyelvű munkavégzést a leghatékonyabban tudjuk segíteni. Számunkra a nyelv nem a folyamat célja, hanem eszköz a valós munkahelyi kihívások leküzdésére.

Szaknyelvi képzések