fbpx

Gyógyszeripari angol szaknyelv

Gyógyszeripari szaknyelvi angol

ANGOL NYELV a gyógyszeripari ÉS MENEDZSMENT-FELADATOKHOZ

ANGOL NÉLKÜL NINCS ELŐRELÉPÉS A GYÓGYSZERIPARBAN

A partnerekkel való kapcsolattartás, a nemzetközi projektekben való részvétel, az angol nyelvű auditok megkövetelik a magas szintű nyelvtudást. Akinek nincs birtokában az angol nyelv, azt szakmai téren hátrányok érik, mert elégtelen szakmaiságot sugall a gyenge nyelvtudás és a kommunikációs készségek hiánya.

MIT TEHET ÖN VEZETŐKÉNT CSAPATA SIKERÉÉRT?

Közép- vagy felsővezetőként az Ön célja, hogy olyan csapatot építsen, amelynek tagjai magabiztosan beszélik az angol nyelvet: hatékonyan vesznek részt projektekben, képesek folyamatok leírására, laboratóriumok bemutatására, prezentáció tartásra, készen állnak angol nyelvű auditokra. Mi kiemelkedő szakmai nyelvhasználatot oktatunk, amely bizalmat ébreszt és elősegíti a hatékony munkavégzést.

Miért szól Önnek a gyógyszeripari angol tréning?

  • Célirányos, rövid vagy hosszú távú képzési programokat kínálunk
  • A gyógyszeripar speciális területeit megcélzó nyelvi anyag, mely megfelel a kutatás-fejlesztés, minőségbiztosítás, klinikai kutatás, és a gyártás kommunikációs követelményeinek.
  • Specializált kommunikatív nyelvoktatás az iparági menedzsment feladatok figyelembevételével: meeting, prezentáció, tárgyalástechnika, társasági nyelvhasználat.
  • Beszédkészség fejlesztés a magabiztos nyelvhasználatért a nemzetközi porondon.
  • Íráskészség-fejlesztés a hatékonyabb és pontosabb riportolás, valamint e-mail írás elsajátításához.

Jelentkezzen most

és győződjön meg módszereink hatékonyságáról!

Bokor Viktória - Microbiology Laboratory Manager
„5-10 éve passzív volt az angolom, a kurzus segített hogy kicsit előjöjjön a tudásom, hogy újra kommunikatívabb legyek. Jó volt a hangulat az órákon, és a tananyagot folyamatosan igyekezett a felmerülő specifikus szakmai igényekhez szabni. Azóta könnyebben mennek az angol nyelvű auditok is. A tanfolyamot biztos tovább folytatom a következő félévben is.”
Bokor Viktória - Microbiology Laboratory Manager EGIS Gyógyszergyár Zrt.
Dr. Fehér Ágota - Associate Director, Medical Officer
"Attila nagyon pontos, rugalmas, rendkívül tapasztalt, tájékozott, lelkiismeretes oktató. Oktatása gyakorlatias, egyénileg személyre szabott, a tanuló céljainak, igényeinek megfelelő. Mindenkinek ajánlani tudom."
Dr. Fehér Ágota - Associate Director, Medical Officer Chiltern International
Babos Lajos - Head of Global Procurement
„Ami számomra meglepő volt és örömteli, hogy úgy töltöttünk el folyamatosan 3 órát, hogy észre sem vettem, hogy megy az idő. Egy pillanatra sem éreztem, hogy fáradnék, a felkészítő alatt olyan érzésem volt, mintha egy könnyed baráti beszélgetésben lennénk benne.”
Babos Lajos - Head of Global Procurement TEVA

B2i Healthcare prezentáció tréning
Prezentáció tréning

Mivel foglalkozunk?

Angol nyelvű üzleti kommunikációs tréningeket, nyelvi coachingot, soft skills tréningeket, gyógyszeripari és logisztikai szaknyelvi tréningeket kínálunk. Ön sohasem sablonmegoldásokat kap tőlünk. Programjainkat együtt gondolkodva alakítjuk ki, hogy a mindennapi angol nyelvű munkavégzést a leghatékonyabban tudjuk segíteni. Számunkra a nyelv nem a folyamat célja, hanem eszköz a valós munkahelyi kihívások leküzdésére.

Szaknyelvi képzések